يعتبر هذا الطبق من الاطباق المميزة وذات الشكل الرائع
اترك لكم الطريقة
اوراك فراخ مخليه بس تسيبوا العضمه بتاعه الدبوسه
خلطه التتبيله
خل وليمون وملح وفلفل بهارات
خل وليمون وملح وفلفل بهارات
تتبلوها اطول فتره ممكنه
اثناء التتبيله تعملوا الحشوه
رز
بهارات وكاري وكركم
رز
بهارات وكاري وكركم
وممكن تضيفوا بسله وجزر
حله على النار وفيها شويه زيت وتضيقوا البهارات والكاري والكركم وتقلبوا كويس وبعدين تضيفوا الرز والبسله وتضيفوا شوربه او مياه بملح وتسوا الرز نصف تسويه
تفردوا كلينج فيلم او الاسترتش
تفردوا الورك وتحشوه بالرز
تدخلوا رز داخل الدبوسه
وتلفوها روول وبعدين تلفوا حواليها خيط من الأول للاخر وتقفلوها كويس ومتاسفه لأنى نسيت اصورلكوا الحطوه دى
وتلفوها بالاسترتش ثم الفويل وتحطوها فى مياه فيها بصله وورق لوروا وحبهان وبهارات وملح وفلفل عشان تتسلق وبتأخد حوالى ساعه الى ربع
بعد السلق تتحمر عادى خالص














0 التعليقات:
إرسال تعليق